قالب وردپرس فروشگاهی
خانه / گرجستان / مراحل دریافت گواهی عدم سوء پیشینه گرجستان

مراحل دریافت گواهی عدم سوء پیشینه گرجستان

مراحل دریافت گواهی عدم سوء پیشینه گرجستان که موضوع داغ این روز های مهاجران به گرجستان شده است .

مراحل دریافت گواهی عدم سوء پیشینه گرجستان
در حال حاضر یکی از پیش شرط های اصلی دریافت اقامت یا تمدید اقامت گرجستان، دریافت گواهی عدم سوء پیشینه می باشد و
این قانون، یکی از شرط های دریافت اقامت در اکثر کشورها از جمله گرجستان است که
تا کنون در گرجستان به صورت موردی اجرا می شده و اکنون فراگیر و مرسوم شده است.

 

 

 

 

شرح مراحل

 

در اینجا به شرح مراحل دریافت گواهی عدم سوء پیشینه گرجستان و تاییدیه های لازم آن (جهت اخذ اقامت گرجستان و یا تمدید آن)، می پردازیم:

1- اخذ گواهی عدم سوء پیشینه از ایران
2- ترجمه رسمی به زبان انگلیسی و ممهور به مهر دادگستری
3-درج مهر وزارت امور خارجه ایران روی ترجمه رسمی انگلیسی گواهی عدم سوء پیشینه
4-درج مهر سفارت ایران در گرجستان روی ترجمه رسمی انگلیسی گواهی عدم سوء پیشینه
5- ترجمه از زبان فارسی (اصل گواهی عدم سوء پیشینه به زبان فارسی) به گرجی

 

 

 

نکته مهم:

توجه کنید که می بایست ترجمه مستقیماً از گواهی عدم سوء پیشینه زبان فارسی به گرجی انجام گردد و
ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه از زبان انگلیسی به گرجی مورد تایید قرار نخواهد گرفت.
سپس ترجمه گرجی را به تایید وزارت امور خارجه گرجستان برسانید.
و سپس برگه را به اداره دولت جهت ادامه پروسه اخذ اقامت یا تمدید اقامت خود تحویل دهید.

 

 

 

 

 

توجه:

اگر مهلتی که اداره دولت (ساختمان قارچی )به شما جهت ارائه گواهی عدم سوء پیشینه داده است به اتمام رسید و
مدارک شما آماده نگردید، شما می توانید درخواست بدهید و مهلت خود را تا یک هفته تمدید نمایید.مراحل دریافت گواهی عدم سوء پیشینه گرجستان

لینک ورودی  جشن تبیلیسوبا امسال از 7-6 اکتبر برگزار می شود

 

 

 

 

صدور گواهی عدم سوء پیشینه در سفارت ایران

سفارت ایران در گرجستان

سفارت ایران واقع در تفلیس، اطلاعیه ای درباره صدور گواهی عدم سوء پیشینه
در سفارت ایران صادر نموده است:

 

 

 

متن اطلاعیه صدور گواهی عدم سوء پیشینه در سفارت ایران :

به اطلاع هموطنان محترم می رساند،
انجام انگشت نگاری جهت دریافت عدم سوء پیشینه از ساعت ۱۵روز دوشنبه مورخ ۰۵/۰۶/۱۳۹۷ در این سفارت امکان پذیر می باشد.
لذا خواهشمند است هموطنان گرامی به نکات مهم زیر توجه نمایند:
* انجام انگشت نگاری و دریافت عدم سوء پیشینه در کلیه سفارت خانه ها و سرکنسولگری های جمهوری اسلامی ایران امکان پذیر بوده و
پاسخ عدم سوء پیشینه نیز بین ۴۵ تا ۹۰ روز کاری توسط پلیس اینترپل (پلیس بین الملل ناجا) به این سفارت خانه اعلام می گردد.
* در خصوص گواهی عدم سوء پیشینه ، ملاقات های متعددی با مقامات دولت گرجستان و مسئولین خانه دادگستری (ساختمان قارچی) انجام شد که
بنا به اظهارات آنان طبق قوانین جدید از این پس یکی از مدارک مورد نیاز جهت هر گونه اقامت، گواهی عدم سوء پیشینه است. (افراد ۱۴ سال به بالا)
بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران (تفلیس)

صدور گواهی عدم سوء پیشینه در سفارت ایران واقع در تفلیس، فرایند اخذ اقامت را برای ایرانیان آسانتر نماید.

 

 

 

 

***اطلاعیه کنسولی درخصوص صدور گواهی سوء پیشینه***

سفارت ایران در گرجستان

نظر به اینکه گواهی عدم سوء سابقه توسط نیروی انتظامی و قوه قضائیه صادر می گردد،
سفارت صرفاً نقش رابط را داشته و از زمان ارسال درخواست برای اخذ
پاسخ گواهی مذکور 45 روز تا 90 روز زمان نیاز دارد.
لذا هموطنان محترم چنانچه کمتر از ظرف زمانی فوق نیازمند گواهی باشند
ناگزیر باید از مراجع داخلی کشور اقدام نمایند.

لینک ورودی  آیا با داشتن کارت اقامت گرجستان می توانید به اروپا سفر کنید؟

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

قالب وردپرس فروشگاهی