قالب وردپرس فروشگاهی
خانه / دسته‌بندی نشده / اقامت گرجستان و چگونگی دریافت آن برای ایرانی ها

اقامت گرجستان و چگونگی دریافت آن برای ایرانی ها

اقامت گرجستان چگونگی و چرایی آن برای ایرانی ها

اقامت گرجستان :

اقامت گرجستان

خوب است بدانید که شما بدون اخذ اقامت گرجستان و تنها با داشتن پاسپورت میتوانید ۴۵ روز در داخل کشور گرجستان بمانید
سپس می توانید با یک خروج از مرزها گرجستان و ورود به خاک این کشور مجدد ۴۵ روز دیگر اقامت داشته باشید در این کشور که اکثر ایرانی ها به این روش در گرجستان اقامت دارند و در پایان 45 روز از طریق مرز ارمنستان با صرف 1 ساعت زمان رفت و برگشت مهر خروج بر پاسپورت خود ثبت می کنند و مجددا 45 روز اقامت خود را تمدید می کنند.

 

برای اخذ اقامت گرجستان شما میتوانید از چندین طریق اقامت بگیرید که شامل موارد زیر می باشد :

اخذ اقامت گرجستان از طریق خرید ملک
اخذ اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت
اخذ اقامت گرجستان از طریق سرمایه گذاری
اخذ اقامت کاری یا کارمندی
اخذ اقامت تحصیلی گرجستان
اخذ اقامت گرجستان از طریق گرجی های ایران
اخذ اقامت گرجستان از طریق ازدواج با شهروندان گرجی
و ….

 

ازدواج با شهروندان گرجی :

هر شخصی که با شهروندان گرجی (اعم از زن یا مرد) ازدواج نماید و
به پلیس و دستگاه های نظارتی و دولتی گرجسنان اثبات شود که
شخص متقاضی اقامت، بصورت صوری ازدواج ننموده و تنها به قصد اخذ اقامت این کشور،
ازدواج ننموده پس از گذشت ۳ سال (بصورت عرفی) به درخواست وی برای اعطای اجازه اقامت گرجستان، پاسخ مثبت می دهند.

توجه داشته باشید که موارد بسیاری دیده شده که با بستن قرارداد برای ازدواج صوری، اقدام به ازدواج و
پس از آن درخواست اقامت خود را به اداره عدالت گرجستان تسلیم نموده اند،
اما به دلیل شفافیت زیاد دستگاه های دولتی کشور گرجستان، پرونده بصورت کامل متوقف شده و
برای شخص متقاضی نمره منفی منظور شده است .

توجه داشته باشید که موضوعات و گزینه های صوری به دلیل کوچکی کشور گرجستان،
بزودی برملا شده و احتمال صدور حکم اخراجی شخص متقاضی از طرف دولت گرجستان نیز وجود دارد،
پس در خصوص ریسک های این روش آگاه باشید،
این روش برای اخذ اقامت گرجستان توصیه نمی شود ، مگر اینکه واقعاً طالب شخصی برای ازدواج باشید.

اخذ اقامت گرجستان یا شهروندی گرجستان :

اقامت گرجستان و انواع آن : ابتدا لازم به ذکر است که اخذ اقامت گرجستان با شهروندی گرجستان تفاوت دارد که عبارت است
از ؛ اخذ اقامت گرجستان به شما اجازه میدهد چندین سال در خاک گرجستان زندگی کنید و
از کلیه ی حقوق شهروند گرجستان بودن برخوردار باشید به جز حق رای و پاسپورت گرجی !

اما شهروندی ؛ اقامت همیشگی گرجستان است که پاسپورت گرجی و حق رای نیز به شما اعطا میشود.

اقامت گرجستان :

در حقیقت اجازه اقامت دائم یعنی اینکه فرد متقاضی می تواند برای همیشه در کشور مورد نظر خودش بماند.
ولی خیلی از افراد اقامت را با اخذ شهروندی گرجستان یکی می دانند در صورتی که با هم متفاوت هستند.

اخذ اقامت گرجستان طبق قوانین جاری این کشور یعنی اینکه فرد متقاضی می تواند برای همیشه در خاک گرجستان بماند ،
کار ، زندگی و تحصیل کند ولی شهروند گرجستان محسوب نمی شود و حق رای ندارد و
همچنین جهت اخذ وام های بانکی با محدودیت های خاصی روبرو است ، همچنین در اقامت گرجستان به فرد متقاضی کارت اقامت دائم داده می شود
در صورتی که در شهروندی گرجستان به فرد موردنظر علاوه بر کارت اقامت ، پاسپورت گرجستان هم اعطا می شود و
فردی که شهروندی گرجستان را می گیرد
از تمام حقوق یک شهروند برخوردار است مانند :
حق رای ، دریافت وام های بانکی با شرایط آسانتر و …

خرید ملک در گرجستان

املاک در گرجستان امروزه به یکی از مهمترین و
مطمئن ترین روش های اخذ اقامت تبدیل شده است.

چراکه با خرید املاک در گرجستان و سرمایه گذاری در گرجستان می توانید
نسبت به اخذ اقامت در گرجستان اقدام کرده و
یا با گذشت زمان و عضویت دائم گرجستان در اتحادیه اروپا به رویای سبز خود دست یابید.

تا زمان حال و در دسامبر ۲۰۱۷، هر شخصی که حداقل با ۳۵ هزار دلار آمریکا و
بصورت کارشناسی شده ملک خریداری نماید به وی ، بدون چون و چرا اقامت یک ساله اعطا می نمایند و
پس از آن ، می توان این نوع اقامت را تمدید نمود.

در اکثر اوقات نیز بدون مشکل این نوع از اقامت تمدید می شود
اما در حال حاضر مشخص نیست چگونه تغییراتی ممکن است در سال ۲۰۱۸ برای این روش رخ دهد
اما می توانیم متصور این قضیه باشیم که اینگونه اقامت همچنان پابرجا بوده و
به نوعی دولت گرجستان نیز از آن استقبال می نماید.

پس اگر هزینه لازم برای خرید یک ملک مناسب در گرجستان دارید، پیشنهاد می کنیم روزه شک دار نگیرید و
یک ملک مطمئن را خریداری نمائید .

 خرید و فروش املاک در گرجستان

خرید و فروش املاک یا ثبت اموال منقول و غیر منقول گرجستان در اداره ثبت و
زیر نظر وزارت دادگستری گرجستان انجام می شود.

همچنین اطلاعاتی نظیر صاحب اصلی ملک، موقعیت و ابعاد واقعی ملک، وضعیت قانونی درباره آزاد یا بازداشت بودن ملک، بدهی، دادخواهی وام مسکن و
اختلافات بدهی و غیره از دادگستری گرجستان قابل استعلام است.

ملک مسکونی اداری و انواع آپارتمان در تفلیس گرجستان در سه حالت :

۱- بلک فریم (سیاه)
۲- وایت فریم (سفید)
۳- رمونت شده (تمام شده)

و بر اساس ارزش به ۵ منطقه:

– ورا و واکه
– سابورتالو و باگبی
– جیکیا و اورتاچالا، آولاباری و دیقومی
– دیدی دیقومی
– سایر مناطق نظیر وارکتیلی

تقسیم بندی میشود.

متوسط قیمت خرید آپارتمان در تفلیس از متری $۵۰۰ دلار تا $۱,۳۰۰ دلار است.

 مراحل انتقال سند ملک در گرجستان

انتقال سند ملکی‌ در گرجستان به مراتب آسان تر از انتقال سند در ایران انجام می شود.
به این صورت که قراردادی تنظیم می شود که این قرارداد در ساختمان عدالت به ۲ زبان گرجی و انگلیسی‌ ترجمه شده و
به تایید ساختمان عدالت خواهد رسید. زمان انجام این ترجمه و تائید آن حداکثر ۲ ساعت می‌باشد و
هزینه انجام این مراحل به همراه مترجم رسمی به عهده خریدار می‌باشد.
بعد از تنظیم قرارداد خریدار و فروشنده به همراه مترجم رسمی‌ و نماینده شرکت جهت انتقال قطعی سند در اداره ثبت حاضر می شوند که
در این اداره حداکثر زمان لازم ۱ ساعت می‌باشد.
از آنجا که تمام سیستم‌های اداری و اطلاعات کشور گرجستان به صورت آنلاین می‌باشد
پیش از انتقال سند ملکی‌، این سند به صورت آنلاین چک شده تا اگر هرگونه مشکل یا بدهی به بانکها و دیگر ادارات دولتی یا هر گونه شکایتی
در این خصوص داشته باشد کاملا مشخص شود .
پس از ثبت سند حداکثر در مدت ۱ روز سند به نام خریدارصادرمی شود که
میتوان پس ازآن مراحل کارشناسی ودرخواست اقامت را انجام داد .

 در روش خرید ملک در گرجستان :

کلیه هزینه های مربوط به خرید و فروش ملک، سند و کمیسون بر عهده فروشنده است و
همچنین خرید ملک در گرجستان هیچ گونه مالیاتی ندارد!

 تقسیم بندی املاک در گرجستان

بطور کلی املاک در گرجستان به ٣ دسته تقسیم میشود:

پروژه های خوش نام مانند اکسیس، ام تو، مترا، کینگ دیوید و …

متوسط قیمت برای هر متر مربع ١٢٠٠$ دلار و همیشه حدود ۶ ماه قبل از تحویل به فروش می رسند.
یکی از مشکلات پروژه های مطرح املاک در گرجستان، گران بودن واحدهاست.

باید به این نکته مهم توجه داشت که شهروندان ایران نمی توانند با
پیش خرید آپارتمان در گرجستان نسبت به اخذ اقامت گرجستان اقدام کنند و
این پروژه ها به سرعت در مرحله پیش خرید به فروش رفته و تمام می شوند.

همچنین قیمت هر متر مربع برای پروژه های مذکور قطعی و نهائی است و
مشتری امکان چانه زنی برای تخفیف را ندارد!

 آپارتمان های آماده که بعضاً مبله هم هستند.

این دسته از املاک گرجستان معمولاً بین ۲ تا ۵ سال عمر بنا دارند و
چون مردم گرجستان به مشاعات مثل کریدور و آسانسور اهمیت نمی دهند و
از نو بودن فاصله می گیرند باب میل و مطلوب ایرانی ها نیست از طرفی تمام این املاک ١ روزه فروش میروند و
فرصت برای بررسی طبیعی خریدار در این نوع خریدها وجود ندارد.

متوسط قیمت این آپارتمان ها ١١٠٠$ دلار برای هر متر مربع است که متری ٢٠٠$ دلار بیشتر از قیمت تمام شده منطقی است.
همچنین خود متقاضی میتواند برای سفید (وایت فرم) همان خانه را متری ٨٠٠$ دلار خریداری کرده و
با صرف هزینه متری ١٠٠$ دلار بازسازی و مبله کند.

 آپارتمان های شخصی ساز و پروژه های کوچک

اینطور آپارتمان ها قیمت مطلوب تر بطور متوسط ٩٠٠$ دلار برای هر متر مربع را شامل میشوند،
اما احتمال قیمت بالاتر به دلیل وجود واسطه گران وجود دارد.

متقاضیان خرید می توانند بعد از سرویس بازدید به مشاور املاک جداگانه ای مراجعه کرده و
از صحت قیمت اطمینان حاصل کنند.

 ثبت شرکت در گرجستان :

این روش یکی از معمول ترین روش های اخذ اقامت گرجستان است که فرد با
ثبت شرکت در گرجستان صاحب اقامت می شود.

در این روش، برای فرد متقاضی یک شرکت از نوع General Trading بصورت کاملاً قانونی ثبت می شود،
که مواردی را نظیر کد مالیاتی، مهر شرکت، تنظیمات اساسنامه به دو زبان انگلیسی و گرجی و آدرس دائمی و البته معتبر دارد .
این شرکت پس از ثبت بصورت رسمی و قانونی، می بایست فعال باشد،
مالیات ماهانه کارمندان آن پرداخت شود و در چندین ماه بصورت فعال قراردادهائی را برای فعالیت تجاری داشته باشند .
لازم است بدانید، می بایست پس از ثبت شرکت یا پیش از آن دفتر تجاری کرایه نموده،
زیرا پلیس مالیاتی و بازرس از محل شما بازدید می نمایند و در گزارش خود، وضعیت شرکت شما را شرح می دهند.
در صورتی که مکانی برای شرکت اخذ نشده باشد، امتیاز منفی محسوب می گردد .
لازم است بدانید پس از ثبت شرکت و اخذ کد مالیاتی، می بایست مالیات کارمندان خود را بصورت ماهانه و
به میزان ۲۰% از حقوق هر شخص به اداره مالیات گرجستان بپردازید .
همچنین توجه داشته باشید، کلیه خریدهائی که برای شرکت انجام میدهید می بایست دارای رسید باشند
تا بتوانید توسط حسابدار ریز حسابهای خود را بدرستی محاسبه نموده و مالیات آنها را نیز پرداخت نمائید.

 سرمایه گذاری در گرجستان :

در گرجستان، به شخصی که حداقل مبلع ۳۰۰ هزار لاری را سرمایه گذاری نماید،
سرمایه گذار می گویند و بنا به درخواست وی، اقامت دائم به وی اعطا خواهد شد که در واقع اقامت دائم، شهروندی گرجستان بصورت شفاهی می باشد.

توجه داشته باشید که، در موضوعات مربوط به سرمایه گذاری می بایست
از تمامی مواردی که هزینه می نمائید، رسید دریافت نمائید و پرونده شما می بایست کامل باشد،
حتی در سرمایه گذاری بصورت نقدی نیز
لازم است اطلاعات مربوط به سرمایه خود را با ارائه اسناد معتبر، موجه جلوه داده تا مورد بررسی گزینه هائی نظیر پولشویی از سمت بازرسان قرار نگیرید
زیرا در این مورد بسیار حساس می باشند، منبع سرمایه شما می بایست کاملاً شفاف باشد.

 اقامت کاری یا اقامت کارمندی گرجستان :

اگر شما برای شرکتی ثبت شده در گرجستان (ملیت مهم نیست) کار میکنید
میتوانید نامه ای به وزارت مهاجرت ببرید و اخذ اقامت کنید.

اقامت کارمندی و یا اقامت کاری، به نوعی از اقامت اطلاق می شود که
از طریق عقد قرارداد با یک شرکت قانونی ثبت شده در گرجستان، اخذ می شود.

اگر شما موفق شوید، با یک شرکت مستقر در گرجستان، بصورت کارمندی، قرارداد عقد نمائید،
در نهایت می توانید از طریق قرارداد و گرفتن یک نامه رسمی از شرکت مورد نظر، درخواست مجوز اقامت نمائید.

 اقامت تحصیلی در گرجستان :

اگر شما با یکی از دانشگاه های گرجستان اعم از عمومی یا خصوصی به توافق برسید که قبول کنند
در آنجا تحصیل کنید میتوانید از دانشگاه نامه ای به وزارت مهاجرت ببرید و اخذ اقامت کنید.

پذیرش تحصیلی، از روشهائی است که در آن، شما با تکیه بر موضوع آموزش و دانشگاه می توانید در گرجستان، اجازه اقامت داشته باشید .

بطوریکه ، ابتدا مدارک تحصیلی خود و درخواست خود برای تحصیل را به یکی از دانشگاه های موجود در گرجستان، تسلیم می نمائید.
دانشگاه مورد نظر، پس از بررسی مدارک شما اگر به شما پذیرش دانشگاهی داد،
می توانید با بردن نامه رسمی از دانشگاه و مدارک مربوطه، دال بر موفقیت شما برای اخذ پذیرش تحصیلی، درخواست اقامت نمائید .

توجه نمائید که در صورتی که شما، موفق به اخذ پذیرش تحصیلی شوید و در خاک گرجستان بطور مثال برای ۲ سال حضور داشته باشید،
زمان این ۲ سال بعنوان فاکتور مورد نظر برای اخذ شهروندی منظور نخواهد شد .

همچنین بدانید، در صورتی که به هر دلیلی از ادامه تحصیل پشیمان شوید،
از دانشگاه انصراف داده و از دانشگاه اخراج شوید، اقامت شما نیز باطل می شود و می بایست خاک گرجستان را ترک نمائید.

 دانشگاه‌هاي گرجستان که وزارت علوم ایران معتبر مي‌داند عبارتند از:

Apolon Kutateladze State Academy of Arts
SarajishviliTbilis State Conservatoire رشته‌هاي مربوط به هنر موسيقي
Technical Uniuversity
Tbilisi Teaching University
Jvane Javakhishvili Tbilisi State University
که دانشگاه ایالتی تفلیس قدیمی ترین دانشگاه گرجستان می­باشد.
این دانشگاه دارای طیف گسترده ای از برنامه های تحصیلی در مقطع کارشناسی ،
سطح فوق لیسانس و دکترا و دوره های کوتاه مدت به زبان انگلیسی می باشد.

✍ مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی گرجستان عبارتند از:
اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
اصل و کپی گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار
ریز نمرات مقطع دبیرستان
اصل و کپی مدرک دیپلم دبیرستان
در صورت تحصیل در مقطع پیش دانشگاهی ارائه مدرک پیش دانشگاه
معرفی یک حساب بانکی معتبر
گواهی سلامت
عکس رنگی ۴*۳ و ۴*۶ از هر کدام ۶ قطعه
مدرک زبان
تایید مدارک توسط سفارت

 گرجی های ایران :

در این مورد که بسیار نادر است، افرادی که اصلیت آنها گرجی می باشد و
از گرجیان ایرانی هستند، پس از ارائه درخواست خود به اداره اقامت گرجستان و
پس از بررسی و احراز هویت وی، اگر تائید صلاحیت شوند، به وی اقامت گرجستان را اعطا می نمایند و
پس از مدتی می توانند شهروندی گرجستان را اخذ نمایند.

(داشتن پاسپورت هموطنی گرجی الزامیست).

 

 

شرایط اخذ پاسپورت گرجستان :

متقاضی دریافت پاسپورت گرجستان بایستی شرایط لازم زیر را دارا باشد :

حداقل به مدت شش سال متوالی تمدید کارت اقامت گرجستان را انجام داده باشد.
تسلط به زبان گرجی و آشنایی کامل با تاریخ و جغرافیای گرجستان
در طول مدت حضورش در کشور گرجستان جرمی مرتکب نشود و همچنین بررسی
عدم سوء پیشینه فرد متقاضی در کشور مبدا توسط پلیس گرجستان
دو نفر از شهروندان گرجی به عنوان ضامن بایستی صحت اخلاق و رفتار فرد متقاضی دریافت پاسپورت گرجستان را تایید کنند.
لازم به ذکر است که شغل و اعتبار افراد ضامن در دریافت پاسپورت گرجستان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

موضوعات خود را بروی کاغذ آورده و مسیر خود را بدرستی تعیین نمائید .

اخذ اقامت گرجستان با این روند هر روز سخت تر می شود پس بهترین راه این است که
بصورت دقیق مشاوره گرفته و پس از بررسی دقیق موضوعات تصمیم اتخاذ نمائید.

4 دیدگاه

  1. سلام ، چگونه می توانم در خواست وقت مشاوره از شما بگیرم و از طریق ایمو ارتباط بر قرار کنم ؟

  2. سلام ، چگونه می توانم برای خرید ملک در خواست مشاوره از شما داشته باشم و اینکه آیا با خرید ملک می توانم اقامت بگیرم یا خیر ؟

  3. هزینه های اقامت تحصیلی چگونه است ؟

    • هزینه های اقامت تحصیلی حداقل بصورت سالیانه می باشد البته برای مشاوره دقیق تر با مشاورین امین گرجستان با بخش جلسه با مشاورین امین در سایت ارتباط بگیرید

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

قالب وردپرس فروشگاهی